23.3.2020

Uusi alku

Olen kaivannut viimeaikoina alustaa pidemmille teksteille, ajatuksille ajankohtaisista aiheista ja syytä kuvata edes välillä kameralla puhelimen sijaan. Siksi päätin herättää taas blogin eloon.

Instagramista on tullut helppo paikka päivittää arkikuulumisia ja sinne usein päivitänkin lähes reaaliajassa. Ajatusmaailmani blogin päivittämisen suhteen onkin muuttunut. Nyt tämä saa olla silloin tällöin päivittyvä, enemmän tekstiin painottuva. En ota paineita julkaisuaikatauluista, vaan teen postauksen silloin, kun siihen tuntuu olevan aihetta ja minulla aikaa kirjoittamiseen.


Mietin myös, onko hullua aloittaa tämä nyt, kun tässä elämässä on kotikoulua, etätöitä ja muuta mukavaa oheistoimintaa. Mutta toisaalta, minulla ei ollut mitään omaa juttua, joka pakottaisi istumaan kodinhoitohuoneessa ovi kiinni vähän aikaa yksin. Nyt on.

Voi olla, että aurinkoisina päivinä minusta ei täällä kuulu. Aion käyttää ne juoksemiseen ja retkeilyyn. Ja toivon, että niitä tulee paljon!

4 kommenttia:

  1. Huippua, vaikka seuraan sua instassa niin on tosi mukava päästä lukemaan pitempiä tekstejä :)
    -Juuli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos! Yritän kuitenkin päivittää säännöllisesti, vaikka en suostukaan ottamaan siitä paineita. Nyt tuntuu, että jutunaiheita on jo kertynyt varastoon.

      Poista
  2. Tämä ilahduttaa kovasti! Sun blogi(t) oli vuosikausien ajan mun lempparit. Tsemppiä ja valoa sinulle ja perheellesi tähän kummalliseen kevääseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa saada tällaista palautetta heti alkuun. Kiitos, samoin sinulle!

      Poista